0
Winkelmand

Tropische salade met garnalen en een sinaasappel-rozemarijn dressing

Tropische salade met garnalen en een sinaasappel-rozemarijn dressing

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de uiteindes van de haricot verts. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange repen.
  2. Breng een pan water aan de kook en kook de haricot verts 6 minuten en spoel af met koud water. Spoel de linzen af onder de kraan.
  3. Verhit een pan met een scheutje olijfolie en roerbak de gamba’s in 4-6 minuten gaar.
  4. Meng de spinazie, rucola, linzen, haricot verts en reepjes mango door elkaar. Leg de garnalen erop en schenk de dressing eroverheen.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels sinaasappel-rozemarijn dressing

300 gram haricot verts

300 gram wokgarnalen

100 gram spinazie

75 gram rucola

1 stuks mango

310 gram linzen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Top! van Coop Dressing sinaasappel-rozemarijn product photo
Top! van Coop Dressing sinaasappel-rozemarijn1,79
Alternatief
1
Coop Haricot verts product photo
Coop Haricot verts2,59
Alternatief
1
Vismarine Wokgarnalen product photo
Vismarine Wokgarnalen5,13
Alternatief
1
Spinazie product photo
Spinazie1,49
Alternatief
1
Rucola product photo
Rucola1,00
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME Mango1,69
Alternatief
1
Bonduelle Linzen product photo
Bonduelle Linzen1,39
Alternatief
1

Alternatief