0
Winkelmand

Truffelmix

Probeer deze truffelmix eens tijdens een high tea of een feestje! Zeker het proberen waard.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de chocolade au bain-marie. Roer de slagroom en boter door de gesmolten chocolade, warm door en meng tot een geheel. Verdeel vervolgens het chocolademengsel over 3 kommetjes. Voeg aan een van de kommetjes 1 eetlepel kokos toe, aan de andere kom 1 eetlepel fijngehakte pistachenoten en aan de laatste kom de fijngehakte rozemarijn.
  2. Roer goed door en laat de 3 kommetjes met chocolade circa 2 uur opstijven in de koelkast.
  3. Schep steeds met 2 theelepels bolletjes uit de chocolade.
  4. Rol de kokosbolletjes door de overige gemalen kokos, de pistachebolletjes door de overige pistachenoten en de rozemarijnbolletjes door de cacaopoeder.

Ingrediënten

4 personen

200 gram pure chocolade in stukjes

150 milliliter slagroom

50 gram boter

3 eetlepels kokosrasp

3 eetlepels ongezouten pistachenoten fijngehakt

1 theelepel rozemarijnnaaldje fijngehakt

3 eetlepels cacaopoeder

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1
8718503613406 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade1,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
27
Vetten
53
Verzadigde vetten
31
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0