Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Fruit het sjalotje met de knoflook in 1 el olijfolie.
- Overgiet de tuinbonen met kokend water en dep droog.
- Maal de tuinbonen met de sjalot, havermout, ei, peterselie, oregano, zout en peper fijn tot een samenhangend mengsel.
- Kneed de geraspte kaas erdoor en verdeel het in 4 burgers. Laat een half uur opstijven in de koelkast.
- Bestrijk de burgers dun met olie en bak ze aan beide zijden goudbruin in 6-8 minuten per kant. Keer voorzichtig met een platte spatel.
- Beleg de broodjes met de geitenkaas, citroenrasp, rucola, tuinbonenburger, een lepel yoghurt en de gedroogde tomaatjes. Dek af met de kapjes.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 475
- Koolhydraten
- 43
- Vetten
- 20
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 23
- Vezels
- 13
- Zout
- 1.7
- Suiker
- 0