0
Winkelmand

Tulband met rumkaramel

Deze kant-en-klare tulband maak je nog luxer met een topping van rumkaramel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de slagroom en de karamelsnoepjes in een steelpannetje Verwarm op laag vuur en laat de karamelsnoepjes langzaam smelten.
  2. Blijf roeren tot de snoepjes in de slagroom zijn opgelost.
  3. Roer de rum erdoor. Laat de saus iets afkoelen.
  4. Hoe verder de saus afkoelt, hoe dikker hij wordt.
  5. Wacht tot hij stevig, maar nog goed schenkbaar is.
  6. Prik met een satéstokje wat gaatjes in de tulband.
  7. Giet de saus over de tulband en laat helemaal afkoelen. Versier met stukjes karamel en eventueel eetbare sterretjes of ander eetbaar versiersel.

Ingrediënten

5 personen

100 ml slagroom

200 gram karamelfudge

25 ml bruine rum

1 pakje diverse versieringen van dr. Oetker

1 stuk Kant-en-klare tulband

Ingrediënten

Voor 5 personen

Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Lonka soft fudge caramel & sea salt product photo
Lonka soft fudge caramel & sea saltLonka Soft Fudge -Caramel & Sea Salt 180g1,65
1
8711114480146 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Decoratiebloemetjes product photo
Dr. Oetker DecoratiebloemetjesDr. Oetker Decoratiebloemetjes1,99
Alternatief
1
Coop Tulband bavarois ananas product photo
Coop Tulband bavarois ananasCoop Tulband bavarois ananas3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
71
Vetten
19
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
1
Suiker
0