0
Winkelmand

Tulband met rumkaramel

Deze kant-en-klare tulband maak je nog luxer met een topping van rumkaramel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de slagroom en de karamelsnoepjes in een steelpannetje Verwarm op laag vuur en laat de karamelsnoepjes langzaam smelten.
  2. Blijf roeren tot de snoepjes in de slagroom zijn opgelost.
  3. Roer de rum erdoor. Laat de saus iets afkoelen.
  4. Hoe verder de saus afkoelt, hoe dikker hij wordt.
  5. Wacht tot hij stevig, maar nog goed schenkbaar is.
  6. Prik met een satéstokje wat gaatjes in de tulband.
  7. Giet de saus over de tulband en laat helemaal afkoelen. Versier met stukjes karamel en eventueel eetbare sterretjes of ander eetbaar versiersel.

Ingrediënten

5 personen

100 ml slagroom

200 gram karamelfudge

25 ml bruine rum

1 pakje diverse versieringen van dr. Oetker

1 stuk Kant-en-klare tulband

Ingrediënten

Voor 5 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
7622201110321 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkunie Rum rozijnen vla product photo
Melkunie Rum rozijnen vlaMelkunie fruitvla rum/rozijnen 1L pak1,99
Alternatief
1
8710466260024 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712625990223 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
71
Vetten
19
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
1
Suiker
0