0
Winkelmand

Twentse kruidentuintjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Steek of snijd uit de sneetjes brood rondjes die iets groter zijn dan de holten van de muffinvorm.
  3. Bestrijk de broodrondjes aan beide kanten met olie en druk ze in de muffinvorm. Bak de broodbakjes in de oven in 10-12 minuten knapperig.
  4. Wip ze uit de vorm en laat even afkoelen.
  5. Verdeel de salade over de broodbakjes. Steek er een prikker met een tomaatje in en bestrooi met de bieslook.

Ingrediënten

6 personen

6 sneeën volkorenbrood

3 eetlepels olijfolie

1 bakje Johma Twents Kruidentuintje salade à 175 g

6 cherry-/kerstomaatjes

2 eetlepels bieslook gehakt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Rond volkoren brood heel product photo
Rond volkoren brood heelRond volkoren brood heel1,22
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Johma Twents kruidentuintje salade product photo
Johma Twents kruidentuintje saladeJOHMA verpakte salades Twents Kruidentuintje salade 175g kuipje1,99
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
2
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
11
Vetten
14
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0