0
Winkelmand

Valentijnshartjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine. Voeg de roomkaas toe en kneed tot een deeg. Bestuif het werkvlak licht met bloem.
  2. Rol het koekjesdeeg uit tot een plak van circa 1 cm dik. Steek hier met een hartvormige steker hartjes uit. Leg ze op een stuk bakpapier en zet circa 45 minuten in de koelkast zodat ze stevig worden.
  3. Rol de rode en roze marsepein uit tot een dunne lap. Steek met een kleine steker hartjes eruit.
  4. Smelt de chocolades apart van elkaar op een lage stand. Dip de helft van de koekhartjes in de pure chocolade en de andere helft in de melkchocolade.
  5. Leg de koekjes op een stuk bakpapier. Druk de marsepeinen hartjes erop en laat de chocolade stollen.

Ingrediënten

2 rollen chocoladekoekjes ca. 300 g

100 gram roomkaas

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

125 gram rode marsepein

125 gram roze marsepein

200 gram pure chocolade

200 gram melkchocolade

Ingrediënten

Voor 0 personen

Almhof Hoekje New York vanille yoghurt met crunchy choco cookies product photo
Almhof Hoekje New York vanille yoghurt met crunchy choco cookiesALMHOF HOEKJE NEW YORK VANILLE YOGHURT MET CRUNCHY CHOCO COOKIES 150 GRAM X 60,89
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,19
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
8717624534713 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Ritter Sport Marsepein product photo
Ritter Sport MarsepeinMarsepein1,42
2
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
195
Koolhydraten
24
Vetten
9
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
2
Vezels
1
Zout
0.1
Suiker
0