0
Winkelmand

Vanille-hazelnoot panna cotta

Een heerlijk Italiaans recept voor Vanille-hazelnoot panna cotta

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water.
  2. Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.
  3. Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room.
  4. Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
  5. Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta.
  6. Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.

Ingrediënten

4 personen

voor de chocoladelaag

150 gram hazelnootpasta

voor de vanillelaag

1 blaadje gelatine

120 milliliter slagroom

1 blaadje gelatine

120 milliliter slagroom

1 zakje vanillesuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
4008400402222 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
540
Koolhydraten
25
Vetten
46
Verzadigde vetten
25
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0