0
Winkelmand

Vanille-karamelflip met speculaas en noten

Probeer eens deze vanille-karamelflip met speculaas en noten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de noten en pinda's in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en meng de speculaaskruimels erdoor.
  2. Giet een laagje dubbelvla in de glazen en verdeel daarover een laagje noten met speculaas. Eindig met een laagje vla en garneer met de koekjes en rozijnen.

Ingrediënten

6 personen

50 gram cashewnoten
of
50 gram walnoten

50 gram pinda's

8 speculaasjes verkruimeld

1 liter dubbelvla vanille karamel

voor de garnering

6 kletskoppen

chocolade rozijnen (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouteng'woon cashew noten ongezouten 150 gram1,79
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
g'woon Choco pinda's product photo
g'woon Choco pinda'sg'woon Choco en pinda 250gr0,89
Alternatief
1
g'woon Speculaas brokken product photo
g'woon Speculaas brokkeng'woon Speculaas brokken1,19
Alternatief
1
8710624205348 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kletskoppen product photo
g'woon Kletskoppeng'woon Kletskoppen0,82
1
g'woon Chocolade rozijnen product photo
g'woon Chocolade rozijneng'woon Choco en rozijn 200gr1,03
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
345
Koolhydraten
39
Vetten
17
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0