0
Winkelmand

Vanille panna cotta met rood fruit

Probeer ook eens deze heerlijke vanille panna cotta met rood fruit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water. Breng de slagroom met het vanillestokje aan de kook en laat dit zachtjes 5 minuten koken.
  2. Los de suiker op in de warme room en haal deze van de warmtebron.
  3. Haal het vanillestokje eruit, schraap met een mesje het merg eruit en roer dit door de room.
  4. Knijp de gelatine goed uit en roer deze door de room. Laat alles enkele minuten afkoelen, roer dan de melk erdoor en schenk het mengsel in de bakjes.
  5. Laat dit minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Dit kan een dag van tevoren.
  6. Maak de vruchten schoon. Stort de panna cotta op bordjes, leg de vruchten eromheen en garneer met munt.

Ingrediënten

4 personen

5 blaadjes witte gelatine

250 milliliter slagroom

1 vanillestokje in de lengte opengesneden

50 gram witte basterdsuiker

250 milliliter melk

250 gram aardbeien
of
250 gram bramen

2 takjes munt
of
2 takjes citroenmelisse

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
8710624284053 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

citroenmelisse
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
20
Vetten
23
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0