0
Winkelmand

Vanillesaus

Snel en eenvoudig een lekkere saus op tafel? Probeer eens deze snelle en lekkere vanillesaus uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de slagroom aan de kook met de melk, 1 eetlepel suiker, het vanillemerg en vanillestokje.
  2. Meng 50 gram suiker met de eidooiers en roer glad. Giet een beetje van de hete room bij de eidooiers en meng goed.
  3. Giet het eimengsel in de pan en laat de saus al roerend tegen de kook aan dikker worden. Laat de saus niet koken.
  4. Verwijder het vanillestokje en serveer de vanillesaus warm of koud.

Ingrediënten

200 milliliter slagroom

100 milliliter melk

50 gram suiker

1 vanillestokje merg eruit, in de lengte gehalveerd

50 gram suiker

3 eidooiers

Ingrediënten

Voor 0 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1

Alternatief