0
Winkelmand

Varkenshaasspiesjes met rode peper en pinda's

Probeer eens deze varkenshaasspiesjes met rode peper en pinda's!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week houten prikkers in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.
  2. Wrijf de ui, rode peper, honing en gemberpoeder fijn in een vijzel of pureer met een staafmixer.
  3. Meng er 2 eetlepels olie door en schep het vlees door deze marinade. Laat minimaal 15 minuten marineren.
  4. Rijg het vlees aan de spiesjes.
  5. Verhit een grillpan of ovengrill en rooster het vlees in 6-8 minuten rondom bruin en gaar. Bestrijk tussendoor met de rest van de olie.
  6. Bestrooi de spiesjes met de pinda's.
  7. Lekker met een komkommersalade met rode peper en ui.

Ingrediënten

1 rode ui gesnipperd

2 rode pepers in reepjes, zonder zaadjes

1 eetlepel honing

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

4 eetlepels arachideolie

500 gram varkenshaas in blokjes

100 gram pinda's grof gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Djahe product photo
Sum & Sam DjaheSum & Sam Djahe 26gr Pot0,71
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
Varkenshaas 2 stuks product photo
Varkenshaas 2 stuksVa-haas lang 2 st7,45
Alternatief
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten1,26
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
195
Koolhydraten
3
Vetten
13
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
17
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0