0
Winkelmand

Varkensoester met paddenstoelen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Houd 4 kastanjechampignons en 4 oesterzwammen apart. Hak de rest van de paddenstoelen fijn.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de olie en 40 gram boter en bak het vlees hierin in 2 minuten per kant rondom bruin. Neem het uit de pan en leg het op een bakplaat in de oven.
  3. Bak de gehakte paddenstoelen, ui, paprika en gehakte rozemarijn of tijm circa 2 minuten in het bakvet.
  4. Schep hiervan een laagje op de varkensoesters en zet circa 10 minuten in de oven.
  5. Bak intussen de hele paddenstoelen in de rest van de boter.
  6. Serveer de varkensoesters met de rest van de paddenstoelen eromheen en garneer met een takje rozemarijn of tijm.
  7. Lekker met haricots verts en krieltjes of rode aardappels.

Ingrediënten

4 personen

125 gram kastanjechampignons schoongeveegd

125 gram oesterzwammen schoongeveegd

4 varkensoesters

1 eetlepel arachideolie

50 gram boter

1 rode ui gesnipperd

1 rode paprika zonder zaadjes, in kleine stukjes
of
1 gele paprika zonder zaadjes, in kleine stukjes

1 eetlepel verse rozemarijn gehakt
of
1 eetlepel verse tijm gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Oesterzwam product photo
OesterzwamOesterzwam1,59
1
Varkensfiletschnitzel XXL product photo
Varkensfiletschnitzel XXLCoop Varkensfiletschnitzels XXL 2 x 250 gr4,99
Alternatief
2
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
7
Vetten
17
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
38
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0