0
Winkelmand

Vegetarische pizza met Jan Pizzadeeg

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 ˚c
  2. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat
  3. Verdeel de tomatensaus over de bodem
  4. Bak de bodem in circa 15 minuten goudbruin en gaar
  5. Bestrijk de bodem met ricotta
  6. Verdeel de zongedroogde tomaatjes over de ricotta
  7. Besprenkel de ricotta met groene pesto
  8. Giet de artisjokharten af en halveer ze
  9. Verdeel de artisjok en de zwarte olijven over de pizza
  10. Garneer de pizza met rucola

Ingrediënten

4 personen

1 Jan pizzadaag met tomatensaus

130 gram zongedroogde tomaatjes

90 gram pesto

390 gram artisjokharten

140 gram zwarte olijven

75 gram rucola

250 gram ricotta

Ingrediënten

Voor 4 personen

Jan Vers pizzadeeg met saus product photo
Jan Vers pizzadeeg met sausJan Pizzadeeg met Tomatensaus 600 gram1,99
Alternatief
1
3585510011731 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
g'woon Artisjokharten product photo
g'woon ArtisjokhartenGwoon Artisjokharten 390g2,39
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1

Alternatief