0
Winkelmand

Venkelrisotto met gorgonzola

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de boter en bak hierin de ui en driekwart van de venkel circa 10 minuten op lage tot middelhoge stand.
  2. Voeg de rijst toe en bak op een lage stand al roerend tot de rijst glazig wordt. Blus af met 4 eetlepels azijn en roer tot alles is opgenomen. Voeg de bouillon al roerend in gedeeltes toe aan de rijst tot alle bouillon is opgenomen.
  3. Meng intussen de rest van de venkel met de rest van de azijn. Schep de risotto op borden. Verdeel de ingemaakte venkel en stukjes gorgonzola erover. Bestrooi met het loof van de venkel en maal er peper over.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels boter

1 ui gesnipperd

1 venkelknol loof apart, dun gesneden

200 gram risottorijst

6 eetlepels wittewijnazijn

500 milliliter groentebouillon warm

150 gram gorgonzola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Bouillon groente product photo
Maggi Bouillon groenteMAGGI Bouillon Groente 81.6 Gram Doos0,95
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
515
Koolhydraten
56
Vetten
25
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
16
Vezels
3
Zout
3.6
Suiker
0