0
Winkelmand

Venkelsalade met rode appel en aalbessen

Een heerlijk Hollands recept voor venkelsalade met rode appel en aalbessen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf de venkel in flinterdunne plakken en verdeel deze over 4 borden.
  2. Snijd de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in dunne plakken en verdeel deze over de venkel.
  3. Ris de bessen van de takken en verdeel ze over de salade.
  4. Klop het citroensap en de olie tot een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de dressing over de salade en bestrooi met de walnoten.

Ingrediënten

4 personen

2 kleine venkelknollen gewassen

1 elstar appel gewassen

6 takjes aalbessen

1 eetlepel citroensap

2.5 eetlepels notenolie

2 eetlepels walnoten gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2137060000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718858020928 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710863034198 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
155
Koolhydraten
7
Vetten
13
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0