0
Winkelmand

Venkelsalade met zongedroogde tomaat en kikkererwten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Meng 4 eetlepels van de tomatenolie op een bakplaat met de venkel en ui. Rooster circa 20 minuten in de oven.
  2. Voeg vervolgens de kikkererwten toe en rooster nog 10 minuten verder. Meng de azijn met de citroenrasp, -sap, 2 eetlepels tomatenolie en de peterselie.
  3. Giet deze dressing met de tomaten over de gegrilde groenten en laat 5 minuten marineren. Verdeel de salade over kopjes of een schaal en bestrooi met de kaas.

Ingrediënten

4 personen

1 pot zongedroogd tomaatje op olie

2 venkelknollen in 8 parten

3 rode uien in ringen

1 blik kikkererwten uitgelekt

2 eetlepels wittewijnazijn

1 citroen rasp en sap

1 bosje peterselie grof gehakt

25 gram Parmezaanse kaas geschaafd

Ingrediënten

Voor 4 personen

3585510011731 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
8710624275846 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
17
Vetten
19
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
9
Vezels
8
Zout
0.4
Suiker
0