0
Winkelmand

Venkelsoep met kip en taugé

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en roerbak hierin de venkel en ui 2-3 minuten. Schenk de bouillon erbij en roer 125 ml kookroom erdoor.
  2. Breng de soep aan de kook en laat deze 12-15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en breng op smaak met peper.
  3. Schep de kipreepjes erdoor en verwarm zonder te koken. Verdeel de taugé over kommetjes.
  4. Schep de hete soep erop, voeg een scheutje room toe en garneer met venkelgroen.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

1 venkelknol in stukjes, loof apart

1 ui gesnipperd

750 milliliter kippenbouillon

200 milliliter kookroom
of
200 milliliter crème fraîche

150 gram gerookte kipfilets in dunne reepjes

50 gram taugé

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Slagerskwaliteit Gerookte kipfilet product photo
Slagerskwaliteit Gerookte kipfiletSlagerskwaliteit Gerookte kipfilet2,15
Alternatief
2
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
6
Vetten
19
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
11
Vezels
2
Zout
2.2
Suiker
0