0
Winkelmand

Venkelsoep met kip en taugé

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en roerbak hierin de venkel en ui 2-3 minuten. Schenk de bouillon erbij en roer 125 ml kookroom erdoor.
  2. Breng de soep aan de kook en laat deze 12-15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en breng op smaak met peper.
  3. Schep de kipreepjes erdoor en verwarm zonder te koken. Verdeel de taugé over kommetjes.
  4. Schep de hete soep erop, voeg een scheutje room toe en garneer met venkelgroen.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

1 venkelknol in stukjes, loof apart

1 ui gesnipperd

750 milliliter kippenbouillon

200 milliliter kookroom
of
200 milliliter crème fraîche

150 gram gerookte kipfilets in dunne reepjes

50 gram taugé

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Coop Gerookte kipfilet 1 ster product photo
Coop Gerookte kipfilet 1 sterCoop Gerookte kipfilet2,15
Alternatief
2
Go-Tan Atjar tauge product photo
Go-Tan Atjar taugeGo-Tan Atjar tauge1,02
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
6
Vetten
19
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
11
Vezels
2
Zout
2.2
Suiker
0