0
Winkelmand

Verse pasta bolognese met linzen

Deze eenvoudig te bereiden pasta met linzen en bolognese saus is favoriet bij de hele familie!

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Rasp de wortel en snijd samen met de bleekselderij in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn. Laat de linzen uitlekken.
  2. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie. Stoof de wortel en de bleekselderij zacht op laag vuur in ongeveer 4 minuten. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg vervolgens de linzen, laurier en pastasaus toe en laat 5 minuten stoven op laag vuur.
  4. Verwijder de laurierbladeren uit de saus. Meng de pasta met de saus en verdeel over 4 diepe borden. Rasp de parmezaanse kaas over de pasta en garneer met de peterselie.

Ingredi├źnten

4 personen

2 winterpenen

2 stengels bleekselderij

300 gram half-om-half gehakt

160 gram linzen

2 laurierblaadjes

500 gram tagliatelle

600 gram pastasaus bolognese

100 gram Grana padano

0.5 bakje peterselie

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
Winterpeen0,29
Alternatief
2
Bleekselderij product photo
Bleekselderij1,05
Alternatief
1
Gehakt half om half product photo
Gehakt half om half1,99
Alternatief
1
Bonduelle Linzen product photo
Bonduelle Linzen1,09
Alternatief
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen Laurier1,33
Alternatief
1
Daily Chef Tagliatelle naturel product photo
Daily Chef Tagliatelle naturel1,99
Alternatief
2
g'woon Pastasaus bolognese product photo
g'woon Pastasaus bolognese2,75
Alternatief
2
Zanetti Grana padano product photo
Zanetti Grana padano3,22
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1

Alternatief