0
Winkelmand

Verse pasta funghi

Geen tijd om uitgebreid te koken, maar wil je wel een voedzame en gezonde maaltijd? Maak dan eens deze pasta funghi, bereid met verse pasta en gesneden champignons. Mmmmmm! 

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit in een koekenpan een beetje boter of olie en bak hierin het gehakt rul. Breng eventueel op smaak met een snufje peper en/of zout.
  2. Voeg de champignons toe en bak deze mee. Meng de pastasaus door het gehaktmengsel en verwarm het geheel al roerend.
  3. Kook tot slot de pasta volgens de bereiding op de verpakking. Giet de pasta af zodra het gaar is, schep de saus erover en eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

1 pak verse pasta

1 bakje gesneden champignons

400 gram gekruid half om half gehakt

1 pot pastasaus

1 eetlepel olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Daily Chef Tagliatelle naturel product photo
Daily Chef Tagliatelle naturelDaily Chef Tagliatelle naturel1,99
Alternatief
1
Coop Kastanjechampignons gesneden product photo
Coop Kastanjechampignons gesnedenCoop Kastanjechampignons gesneden1,95
Alternatief
1
Gehakt half om half gekruid product photo
Gehakt half om half gekruidCoop Half om half gehakt gekruid 1 x 500 gram3,59
Alternatief
1
Casa Del Sud Pastasaus Napoletana product photo
Casa Del Sud Pastasaus NapoletanaCasa Del Sud Pastasaus Napoletana0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief