0
Winkelmand

Verse spinazie met cordon bleu en aardappelen

We eten vandaag verse spinazie met cordon bleu en aardappelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng en pan met water aan de kook.
  2. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen 18 minuten, giet af en bewaar in de pan.
  3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de gehakt cordon bleu volgens de aanwijzingen op de verpakking rondom goudbruin.
  4. Verhit in een andere pan een scheutje olie en voeg de spinazie beetje bij beetje toe. Roerbak 3 - 5 minuten tot de spinazie geslonken is en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verhit 300 ml water in een steelpan en voeg het zakje jus toe. Breng al roerende met de garde aan de kook.
  6. Verdeel de aardappelen samen met de spinazie en de cordon bleu over de borden. Serveer met de jus.
  7. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

4 gehakt cordon bleus

1 kilogram vastkokende aardappelen

600 gram spinazie

1 zakje jus

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713526803506 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen3,99
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,95
Alternatief
1
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkel product photo
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkelBECEL MARG B&B 60X200G WRA DB NL1,09
Alternatief
1

Alternatief