0
Winkelmand

Vietnamese mini-saucijzenbroodjes

Lekker bij de borrel! Deze mini-saucijzenbroodjes krijgen een Vietnamese twist door de vissaus en koriander.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed het gehakt met de vissaus, suiker, rode peper, bosui, koriander, knoflook en de helft van het losgeklopte ei.
  2. Verdeel dit gehaktmengsel in 5 porties en rol er worstjes van. Leg de worstjes op het bladerdeeg en vouw de plakjes dicht.
  3. Druk de naad goed aan met een vork, snijd elk broodje in 3 stukjes en leg de broodjes op de bakplaat. Bestrijk ze met de rest van het ei en bak de saucijzenbroodjes in de oven in circa 30 minuten goudbruin.

Ingrediënten

400 gram half-om-half gehakt

1 eetlepel Thaise vissaus

1 eetlepel suiker

0.5 rode peper fijngehakt

2 lente-/bosuitjes fijngehakt

1 eetlepel koriander fijngehakt

3 teentjes knoflook geperst

1 ei losgeklopt

5 plakjes bladerdeeg ontdooid

Ingrediënten

Voor 0 personen

Gehakt half om half product photo
Gehakt half om halfCoop Half om half gehakt3,09
Alternatief
1
Knorr  Vissaus Mix product photo
Knorr Vissaus MixKnorr Saus Vis 48G 13x0,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
130
Koolhydraten
7
Vetten
9
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
7
Vezels
1
Zout
0.4
Suiker
0