0
Winkelmand

Vietnamese noedels met runderreepjes en paksoi

Vietnamese noedels met runderreepjes en paksoi

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de paksoi over de lengte doormidden. Snijd de bosui en rode peper in dunne ringen. Hak de koriander en de basilicum grof.
  2. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Doe de paksoi in een stoommandje of rvs vergiet. Stoom de paksoi boven de pan met rijstnoedels in 3-4 minuten gaar.
  4. Verhit een scheutje (wok)olie in een wokpan. Wok de runderreepjes, taugé en bosui in 2 minuten gaar. Voeg de 5spices woksaus en de rijstnoedels toe aan de pan en meng door elkaar.
  5. Verdeel de rijstnoedels over 4 kommen. Leg het de paksoi ernaast en garneer met de koriander, basilicum en rode peper.

Ingrediënten

4 personen

350 gram Rijstnoedels

2 stuks paksoi

350 gram runderreepjes (ongekruid)

1 flesje 5 spices woksaus

200 gram taugé

1 bosje bosui

1 bakje koriander

1 bakje basilicum

1 stuks rode peper

Ingrediënten

Voor 4 personen

Conimex  2mm Rijstnoedels product photo
Conimex 2mm RijstnoedelsCNX WOK NOODLES 2MM 6X225G POU DB NL2,19
Alternatief
2
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,09
1
Runderpoulet product photo
RunderpouletRunderpoulet6,40
Alternatief
1
8710624200398 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Atjar tauge product photo
Go-Tan Atjar taugeGo-Tan Atjar tauge1,02
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
1
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1

Alternatief