0
Winkelmand

Vietnamese omelet met wokgroenten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Klop de eieren los met 1 eetlepel sojasaus, de sesamolie en gember.
  2. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin 2 dunne omeletten van het eimengsel.
  3. Verhit de overige zonnebloemolie in een andere koekenpan en fruit hierin de knoflook circa 1 minuut. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 minuten mee.
  4. Besprenkel met de overige sojasaus en breng op smaak met zout en peper. Leg de omeletten op een bord, schep de groenten en cashewnoten erop en vouw dicht.

Ingrediënten

1 persoon

25 gram ongezouten cashewnoten

2 eieren

2 eetlepels sojasaus

2 theelepels sesamolie

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 1 cm

2 eetlepels zonnebloemolie

1 teentje knoflook geperst

250 gram oosterse wokgroenten

Ingrediënten

Voor 1 persoon

g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouteng'woon cashew noten ongezouten 150 gram1,77
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail SesamolieRoyal Mail sesamolie 125ml2,49
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Wokgroenten Oosterse stijl product photo
Wokgroenten Oosterse stijlOosterse wokgroenten sojabonen2,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
665
Koolhydraten
19
Vetten
52
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
26
Vezels
10
Zout
3.3
Suiker
0