0
Winkelmand

Vis met dille-olie, tuinbonen en gesmoorde sla

Probeer eens deze vis met dille-olie, tuinbonen en gesmoorde sla!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de dille met de olie, azijn en een flinke snuf zout en peper. Blancheer de tuinbonen 1 minuut en dop ze om het taaie vliesje te verwijderen (dubbel doppen).
  2. Smelt de boter op een lage stand. Voeg de peterselie, kappertjes en little gem, met de gesneden kant naar beneden, toe.
  3. Leg de kabeljauwfilets op de sla. Stoom afgedekt circa 5 minuten tot de vis gaar is, afhankelijk van de dikte van de filets.
  4. Serveer de vis op de tuinbonen naast de little gem. Verdeel de dille-olie erover en serveer de vis met dille-olie direct.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje dille

7 eetlepels olijfolie

2 eetlepels rodewijnazijn

800 gram diepvriestuinbonen

3 eetlepels boter

1 bosje peterselie fijngehakt

4 eetlepels kappertjes

1 krop romainesla in de lengte gehalveerd

4 kabeljauwfilets

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Ijsbergsla product photo
IjsbergslaIjsbergsla0,79
Alternatief
1
8710725022189 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
465
Koolhydraten
16
Vetten
28
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
30
Vezels
12
Zout
1.3
Suiker
0