0
Winkelmand

Vis met dille-olie, tuinbonen en gesmoorde sla

Probeer eens deze vis met dille-olie, tuinbonen en gesmoorde sla!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de dille met de olie, azijn en een flinke snuf zout en peper. Blancheer de tuinbonen 1 minuut en dop ze om het taaie vliesje te verwijderen (dubbel doppen).
  2. Smelt de boter op een lage stand. Voeg de peterselie, kappertjes en little gem, met de gesneden kant naar beneden, toe.
  3. Leg de kabeljauwfilets op de sla. Stoom afgedekt circa 5 minuten tot de vis gaar is, afhankelijk van de dikte van de filets.
  4. Serveer de vis op de tuinbonen naast de little gem. Verdeel de dille-olie erover en serveer de vis met dille-olie direct.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje dille

7 eetlepels olijfolie

2 eetlepels rodewijnazijn

800 gram diepvriestuinbonen

3 eetlepels boter

1 bosje peterselie fijngehakt

4 eetlepels kappertjes

1 krop romainesla in de lengte gehalveerd

4 kabeljauwfilets

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,79
Alternatief
1
Kabeljauwfilet product photo
KabeljauwfiletCoop kabeljauwfilet 260g tray5,99
Alternatief
1

Niet beschikbaar

rodewijnazijn
Geen product gevonden
diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
465
Koolhydraten
16
Vetten
28
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
30
Vezels
12
Zout
1.3
Suiker
0