0
Winkelmand

Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping

Probeer ook eens deze heerlijke Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng de boter met de ansjovis, olijven en knoflook. Spoel de visfilet af en dep goed droog met keukenpapier.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de vis in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met wat zout en versgemalen peper en bedek met vlokjes van de ansjovisboter.
  3. Leg de plakken tomaat er dakpansgewijs op en bestrijk ze met een kwastje olijf­olie.
  4. Bedek de tomaten met de helft van de basilicumblaadjes.
  5. Bak de vis in circa 20 minuten gaar. Garneer met de rest van de basilicum.

Ingrediënten

4 personen

75 gram boter

4 ansjovisfilets zeer fijngehakt

4 eetlepels zwarte olijven fijngehakt, ontpit

2 teentjes knoflook geperst

500 gram visfilets naar keuze

4 trostomaten in plakken, rijpe

1 eetlepel olijfolie

1 bos basilicum blaadjes gescheurd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710725022189 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Cocktail trostomaten product photo
Cocktail trostomatenCocktail trostomaten2,41
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
430
Koolhydraten
3
Vetten
25
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
25
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0