0
Winkelmand

Visballetjes met dille en sjalot

Ontdek de geweldige combinatie van visballetjes met dille en sjalot! Deze heerlijke combinatie is zeker het proberen waard!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd alle vis in stukjes en maal in een keukenmachine tot een smeuïg gehakt. Voeg de dille, sjalotjes, eidooier, zout en peper toe en draai kort om alles goed te mengen.
  2. Zet circa 1 uur in de koelkast.
  3. Draai met koele handen 4 gelijke balletjes van het gehakt.
  4. Verhit de olie en boter in een koekenpan en bak de visballetjes in circa 10 minuten om en om gaar en bruin.

Ingrediënten

300 gram zalmfilets zonder vel

300 gram witvisfilets zonder vel

1 bosje dille fijngehakt

2 sjalotjes zeer fijngehakt

1 eidooier losgeklopt

1 eetlepel olie

1 eetlepel boter

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624217150 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
1
Vetten
15
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0