0
Winkelmand

Visbouillon met Hollandse garnalen

Een heerlijk Hollands recept voor visbouillon met Hollandse garnalen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie, fruit de sjalot een paar minuten en voeg de tijm, de bleekselderij, de knoflook en de saffraan toe.
  2. Fruit alles nog een paar minuten, giet dan de bouillon erbij en laat het geheel aan koken.
  3. Spoel de garnalen af en verdeel ze over 4 soepborden. Giet de kokende bouillon erover en bestrooi met wat bleekselderijgroen.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olijfolie

1 sjalot gesnipperd

1 theelepel gedroogde tijm

1 stengel bleekselderij in dunne plakjes

1 teentje knoflook

1 mespunt saffraan

1 liter visbouillon van 2 tabletten

150 gram Hollandse garnalen

10 blaadjes bleekselderijgroen gewassen, gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Saffraan product photo
Verstegen SaffraanVerstegen saffraan 0,05 g zakje1,33
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,59
Alternatief
2
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
75
Koolhydraten
1
Vetten
4
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0