0
Winkelmand

Visburgers met chunky burger saus

Probeer eens deze visburgers met chunky burger saus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de helft van de kabeljauw met de peterselie en het paneermeel fijn in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de rest van de kabeljauw in blokjes van circa 0,5 cm. Meng de blokjes met de gehakte kabeljauw en vorm hiervan 4 burgers.
  3. Gril de burgers in circa 5 minuten gaar. Meng intussen de ui met de wortel en de slasaus.
  4. Gril de broodjes kort en beleg ze met de sla.
  5. Verdeel de Chunky Burger Saus erover, leg de visburger erop en maak af met de wortel-uisalade.

Ingrediënten

4 personen

400 gram kabeljauwfilet

2 eetlepels peterselie

2 eetlepels paneermeel

1 rode ui grote, in dunne halve ringen

150 gram wortels in dunne reepjes

2 eetlepels slasaus naturel

4 hamburgerbroodjes

75 gram gemengde sla

4 eetlepels chunky burgersaus flesje

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2
Calvé Slasaus naturel product photo
Calvé Slasaus naturelCALVE DROP NATUREL 6X4500ML BOT DB NL1,59
Alternatief
1
Hamburgerbroodjes product photo
HamburgerbroodjesHamburgerbroodjes 4 stuks1,12
Alternatief
1
Jonge bladsla & rucola product photo
Jonge bladsla & rucolaUnbranded Jonge bladsla & rucola 80 GRM VERPAKT1,16
Alternatief
1
Calve  BBQ Saus product photo
Calve BBQ SausCalvé Saus Original BBQ 250ml 8x1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
260
Koolhydraten
31
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0