0
Winkelmand

Vispakketje met blauwe kaas van Anandi Grefkens

Kabeljauw alleen is lekker, maar met wat blauwe kaas en citroen is kabeljauw onweerstaanbaar.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de kabeljauw op een groot stuk aluminiumfolie. Brokkel de kaas over de vis, breek wat takjes tijm af en leg ze op de vis.
  2. Bestrooi het pakketje met zout, peper en het sap van de citroen. Schenk er tot slot een klein scheutje witte wijn over.
  3. Vouw het pakketje dicht als een toffee en leg het ongeveer 8 tot 10 minuten op de hete barbecue.

Ingrediënten

1 persoon

100 gram kabeljauwfilets

blauwe kaas naar smaak (naar smaak toevoegen)

3 takjes verse tijm

peper (naar smaak toevoegen)

zout (naar smaak toevoegen)

1 halve citroen

scheutje witte wijn (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 1 persoon

8710725022189 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2381656000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1

Alternatief