0
Winkelmand

Vispakketje van de barbecue

Heerlijke smaakvolle vis! Alleen nog even op de barbecue.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de vis met de viskruiden. Leg 2 stukken aluminiumfolie naast elkaar en giet er een beetje olijfolie op. Leg de venkel erop.
  2. Leg de vis op de venkel met de tomaatjes eromheen. Verdeel de knoflook, citroensap en de bieslook erover.
  3. Besprenkel met olijfolie en vouw het folie goed dicht tot pakketjes. Gaar deze circa 20 minuten in een gesloten barbecue.

Ingrediënten

2 personen

400 gram tilapiafilets
of
400 gram kabeljauwfilets

viskruiden (naar smaak toevoegen)

4 eetlepels olijfolie

500 gram venkelknollen in dunne plakken

6 cherry-/kerstomaatjes

1 teentje knoflook fijngehakt

1 citroen uitgeperst

1 eetlepel bieslook gehakt

Ingrediënten

Voor 2 personen

Vismarine Tilapia filets product photo
Vismarine Tilapia filetsVismarine Tilapia filets3,99
Alternatief
1
Kabeljauwfilet product photo
KabeljauwfiletCoop kabeljauwfilet 260g tray5,99
Alternatief
2
Verstegen Kruidenmix vis product photo
Verstegen Kruidenmix visVerstegen mix voor vis 10 g stazakje1,22
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
3
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
420
Koolhydraten
9
Vetten
23
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
39
Vezels
7
Zout
0.9
Suiker
0