0
Winkelmand

Vissoep

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Los de bouillontabletten op in 1 liter water.
  2. Voeg de knoflook, aardappelblokjes en specerijen toe. Bak nog enkele minuten en voeg dan de tomaten, limoensap en bouillon toe.
  3. Laat de soep op middelhoge stand 15 minuten zachtjes koken en voeg dan de zalm toe. Kook nog een paar minuten verder op lage stand en breng de soep eventueel verder op smaak.
  4. Voeg als laatste de peper en bosui toe en serveer de soep met brood.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olie

1 ui gesnipperd

3 visbouillontabletten

2 teentjes knoflook gesnipperd

1 zoete aardappel geschild, in kleine blokjes

1 theelepel kerriepoeder

1 theelepel paprikapoeder

2 tomaten in blokjes

1 limoen sap

400 gram zalmfilets in blokjes

1 rode peper in ringetjes, zonder zaadjes

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,79
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Aviko Zoete aardappel frites product photo
Aviko Zoete aardappel fritesAviko Zoete aardappel frites2,55
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot1,95
Alternatief
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 175 GRM tray4,55
Alternatief
3
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
330
Koolhydraten
15
Vetten
20
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0