0
Winkelmand

Visspiesen met ananassalsa

Probeer deze heerlijke visspiesen, de ananassalsa maakt het af!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de barbecue. Bestrijk de ananasplakken rondom met 2 eetlepels olie en gril de plakken kort op de barbecue tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  2. Laat afkoelen, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de ananasblokjes met limoenrasp en -sap, de rode peper, gember, koriander en munt. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Rijg de visfilet en garnalen om en om aan spiesjes en bestrijk met olie. Gril de spiesen op de barbecue op een ingevet rooster boven matig heet vuur in circa 3 minuten per kant gaar. Serveer met de ananassalsa.

Ingrediënten

4 personen

1 verse ananas in plakken

4 eetlepels zonnebloemolie

1 limoen rasp en sap

1 rode peper fijngehakt

2 cm verse gember geschild, geraspt

1 handje koriander fijngehakt

1 handje munt fijngehakt

300 gram kabeljauwfilets in blokjes

300 gram garnalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717215016390 product photo
Alternatief
8
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022189 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
300
Koolhydraten
17
Vetten
12
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
29
Vezels
3
Zout
1.9
Suiker
0