0
Winkelmand

Visspiesen met currysaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan. Dep de vis goed droog met keukenpapier en snijd de tonijn en tilapia in blokjes van circa 3 cm.
  2. Rijg de visblokjes met de gamba's en bosui aan de spiesen. Meng de ingrediënten voor de saus met een scheutje water en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrijk de spiesen met olie en gril ze op de barbecue in circa 5 minuten rondom gaar, totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Serveer de visspiesen met de currysaus.

Ingrediënten

200 gram tonijnsteaks ontdooid

200 gram tilapiafilets ontdooid

200 gram grote garnalen ontdooid

4 lente-/bosuitjes in stukken

2 eetlepels zonnebloemolie

voor de saus

1 theelepel kerriepoeder

2 eetlepels mayonaise

2 eetlepels crème fraîche

1 eetlepel wittewijnazijn

1 teentje knoflook geperst

Ingrediënten

Voor 0 personen

Vismarine Tonijnsteaks product photo
Vismarine TonijnsteaksVis Marine Tonijnsteak 250g doosje3,49
1
Vismarine Tilapia filets product photo
Vismarine Tilapia filetsVismarine Tilapia filets3,99
Alternatief
1
Grote garnalen product photo
Grote garnalenGrote garnalen2,79
Alternatief
2
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
4
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie 1000 ml1,59
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
2
Vetten
17
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
32
Vezels
1
Zout
0.4
Suiker
0