0
Winkelmand

Vissticks met citroenmayonaise en wortelrösti

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Begin met de citroenmayonaise. Pureer knoflook, citroensap, -rasp, eidooiers en versgemalen peper en zout. Giet er tijdens het mixen in een straaltje olijfolie bij tot de mayonaise dik genoeg is.
  2. Verhit 2-3 eetlepels olijfolie en bak hierin de vissticks 2-3 minuten per kant. Houd ze warm.
  3. Verhit intussen de rest van de olie en roerbak hierin de rösti lichtbruin.
  4. Schep de laatste 3 minuten de wortel erdoor.
  5. Voeg zout en versgemalen peper toe en serveer de rösti bestrooid met peterselie met de vissticks en de citroenmayonaise.
  6. Lekker met een groene salade.

Ingrediënten

4 personen

12 vissticks ontdooid

750 gram diepvriesrösti ontdooid

400 gram wortels geschrapt, geraspt

3 eetlepels verse peterselie gehakt

voor de citroenmayonaise

200 milliliter olijfolie

3 teentjes knoflook

1 eetlepel citroensap

1 eetlepel citroenrasp

2 eidooiers

200 milliliter olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Vismarine Vissticks product photo
Vismarine VissticksVis Marine vissticks 15st 450gr1,69
Alternatief
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,29
Alternatief
4
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
3416 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1

Niet beschikbaar

diepvriesrösti
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1065
Koolhydraten
62
Vetten
80
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
19
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0