0
Winkelmand

Vlees-pie

Probeer ook eens deze vlees-pie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit de wortel en uien al roerend circa 5 minuten in de olie tot de wortel beetgaar is en de ui bruin en zoet.
  2. Dep de biefstukblokjes goed droog met keukenpapier en bestrooi met zout en versgemalen peper. Voeg het vlees samen met de salie toe aan de ui en wortel en roerbak nog 1 minuut. Schep over in 4 schaaltjes en laat afkoelen.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de schaaltjes met een plakje bladerdeeg en snijd de randen eventueel bij of laat het deeg overhangen. Druk het deeg goed vast op de rand van het schaaltje. Bestrijk met ei en bak de pies in circa 10 minuten goudbruin in de oven.

Ingrediënten

4 personen

1 winterwortel geschild, in dunne plakken

2 uien in halve ringen

2 eetlepels olijfolie

500 gram biefstukken in dobbelstenen

2 takjes verse salie grof gehakt

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg ontdooid

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,29
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1
Verse salie product photo
Verse salieVerse salie1,15
1
Koopmans Roomboterbladerdeeg product photo
Koopmans RoomboterbladerdeegKoopmans roomb blderdeeg 450gr1,85
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
395
Koolhydraten
22
Vetten
19
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
33
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0