0
Winkelmand

Voorjaarstraktatie: Sappige Lieveheersbeestjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de aardbeien zodat ze goed blijven staan.
  2. Smelt het zakje met chocolade glazuur in heet water. Knip de verpakking open en laat in heet water staan.
  3. Beschilder met de achterkant van een satéprikker de aardbeien met de gesmolten chocola. Het puntje maak je helemaal donker als kopje. Daarna trek je een lijn naar achteren en tot slot stip je kleine chocoladepuntjes op de vleugels.
  4. Mix in een kommetje poedersuiker met een paar druppels water tot wit glazuur. Teken met een satéprikker twee witte stipjes als ogen op de lieveheersbeestjes.

Ingrediënten

1 doosje aardbei

1 zakje chocolade glazuur

50 gram poedersuiker

10 sateprikkers

10 papieren cupcakevormpjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
Dr Oetker Glazuur choco product photo
Dr Oetker Glazuur chocoDr. Oetker Choco Glazuur 100g1,19
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
Alternatief
1
Chef Aid Satéprikkers lang, 100 stuks product photo
Chef Aid Satéprikkers lang, 100 stuksSORBO Sateprikkers lang 100x0,94
1
Dr. Oetker Cupcakevormpjes product photo
Dr. Oetker CupcakevormpjesDR. OETKER CUPCAKE CAKEVORMPJES1,69
1

Alternatief