0
Winkelmand

Vuurpijlen gevuld met geitenkaas en walnoten

Probeer ook eens deze vuurpijlen gevuld met geitenkaas en walnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Halveer de vellen filodeeg in de breedte en bestrijk ze met gesmolten boter.
  3. Leg onder aan elk deegvel wat geitenkaas, tijm en walnoten en besprenkel met honing.
  4. Vouw de zijkanten over de vulling en rol het deeg op. Leg de rolletjes op de bakplaat.
  5. Bestrijk de bovenkant van de rolletjes nogmaals met gesmolten boter.
  6. Bak de rolletjes in het midden van de oven in circa 20 minuten knapperig en goudbruin.
  7. Steek een satéprikker in ieder rolletje en serveer de rolletjes in een hoog glas zodat ze rechtop blijven staan.

Ingrediënten

5 vellen filodeeg

50 gram boter gesmolten

200 gram zachte geitenkaas

0.5 bosje verse tijm alleen de blaadjes

50 gram walnoten grof gehakt

2 eetlepels honing

Ingrediënten

Voor 0 personen

Duca Filodeeg product photo
Duca FilodeegDuca Filodeeg 224g, diepvries1,39
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Coop Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Coop Jong belegen geitenkaas plakkenCoop Jong belegen geitenkaas gesneden3,50
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief