0
Winkelmand

Walnotenpesto bij de kaasplank

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de peterselie, tijm, kappertjes, tomaatjes, knoflook en sinaasappelschil fijn in een keukenmachine.
  2. Giet de olijfolie erbij terwijl de machine draait en voeg de walnoten toe. Maal heel kort tot de noten grof gemalen zijn.
  3. Schep de pesto in een schaal en roer de Parmezaanse kaas erdoor. Breng de pesto op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Serveer de pesto bij diverse kaasjes, van mild tot sterk, op een grote plank.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje verse peterselie

1 theelepel verse tijm alleen de blaadjes

1 eetlepel kappertjes afgespoeld

3 gedroogde tomaten op olie

1 teentje knoflook

1 theelepel sinaasappelrasp

150 milliliter olijfolie

50 gram walnoten

40 gram Parmezaanse kaas versgeraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
8717389129162 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
2
Vetten
49
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0