0
Winkelmand

Warme spiesjes van gemarineerde varkenshaas

Probeer ook eens deze warme spiesjes van gemarineerde varkenshaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe het vlees in een kom. Roer de kruidenmix met de knoflook, olie en citroensap los en giet dit over het vlees. Schep goed om en laat een paar uur afgedekt in de koelkast marineren. Leg de satéprikkers in een bakje water.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Rijg de blokjes aan de satéprikkers en leg ze op een bakplaat. Bak ze hoog in de oven in circa 15 minuten gaar. Keer de spiesjes na 10 minuten.
  3. Eet ze bij voorkeur warm met bijvoorbeeld een frisse dressing van peterselie, citroenrasp en olijfolie.

Ingrediënten

4 personen

600 gram varkenshaas in gelijke blokjes

1 eetlepel kipkruiden
of
1 eetlepel kruidenmix voor varkensvlees

2 teentjes knoflook geperst

2 eetlepels olie

1 eetlepel citroensap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Varkenshaas 2 stuks product photo
Varkenshaas 2 stuksVa-haas lang 2 st7,45
Alternatief
1
8712200621221 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Mix voor varkensvlees product photo
Verstegen Mix voor varkensvleesEr zijn vele soorten vlees. En zoveel soorten als er zijn, zoveel smaken zijn er. En daarom hebben wij bij Verstegen voor elk soort vlees wel een mix ontwikkeld die je stukje vlees heerlijk op smaak b3,15
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
1
Vetten
7
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0