0
Winkelmand

Watermeloen-‘carpaccio' met mozzarella, pistache en avocado

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een kapje van de watermeloen zodat deze stevig staat. Verdeel de meloen in dunne plakken van maximaal 1 cm dik.
  2. Leg ze op een plank en snijd de schil van de plakken. Verdeel de plakken watermeloen over de borden en zet even in de koelkast of diepvries.
  3. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Besprenkel de avocado met een beetje limoensap.
  4. Meng de rest van het limoensap met de balsamico en olijfolie. Maal een beetje peper over de watermeloen en verdeel de avocado, mozzarella en pistachenoten erover. Leg in het midden een pluk rucola en besprenkel met de dressing.

Ingrediënten

4 personen

1 kleine watermeloen

100 gram pistachenoten

2 avocado's geschild, in plakjes

1 limoen sap

2 eetlepels balsamicoazijn

1 eetlepel olijfolie

250 gram mozzarella in blokjes

50 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

8436000258943 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
575
Koolhydraten
23
Vetten
43
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
21
Vezels
8
Zout
0.3
Suiker
0