0
Winkelmand

Witlofstamppot met appel en walnoten

Probeer ook eens deze witlofstamppot met appel en walnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Besprenkel de geraspte appel met citroensap. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 minuten gaar.
  2. Verwijder de harde kern uit de struikjes witlof en snijd de groente in smalle reepjes.
  3. Maak van de gare aardappelen puree met melk, peper, zout, nootmuskaat en tijm.
  4. Meng de witlofreepjes met de appel en noten erdoor. Warm alles goed door.

Ingrediënten

4 personen

2 zure appels geschild, grof geraspt

2 eetlepels citroensap

1 kilogram kruimige aardappels geschild

150 milliliter melk

nootmuskaat (naar smaak toevoegen) naar smaak, versgeraspt

1 theelepel verse tijm gehakt
of
0.5 theelepel gedroogde tijm

500 gram witlof gewassen

50 gram walnoten grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

2137140000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,29
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
2135900000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
345
Koolhydraten
52
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0