0
Winkelmand

Witte asperges met gerookte zalm en kappertjessaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Smelt de boter in een koekenpan op een lage stand en bak hierin de asperges in circa 12 minuten gaar.
  2. Meng intussen de ingrediënten voor de saus. Leg 4 asperges op elk bord en verdeel de zalm erover.
  3. Lepel de saus erover en garneer eventueel met nog wat dille.

Ingrediënten

4 personen

12 witte asperges

3 eetlepels boter

50 gram gerookte zalm fijngesneden

voor de saus

6 eetlepels mayonaise

2 eetlepels kwark

1 eetlepel citroensap

1 eetlepel kappertjes fijngehakt

0.5 bosje dille fijngehakt

6 kleine zoetzure augurkjes fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8718274481990 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1
Limonino Citroensap product photo
Limonino CitroensapLimoChef Citroensap 100 ml0,22
1
Carbonell Kappertjes product photo
Carbonell KappertjesCarbonell Kappertjes Nonpareilles 100 gr1,75
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Kühne Augurkenblokjes product photo
Kühne AugurkenblokjesKühne Augurken Blokjes 330 g1,05
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
6
Vetten
32
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
5
Vezels
2
Zout
1.1
Suiker
0