0
Winkelmand

Witte asperges met rauwe ham, ei en nieuwe aardappelen

Probeer ook eens deze witte asperges met rauwe ham, ei en nieuwe aardappelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het onderste houtachtige gedeelte van de asperges af. Zet de asperges rechtop met de kopjes naar boven in een smalle hoge pan en giet er water op tot aan de kopjes. Voeg wat zout toe.
  2. Zet de aardappelen op in ruim water met zout, kook ze gaar in circa 20 minuten en giet ze af.
  3. Kook tegelijkertijd de asperges in circa 20 minuten beetgaar en kook de eieren 5 minuten.
  4. Neem de asperges voorzichtig uit het kookvocht en leg ze op een schaal. Pel de eieren. Doe de aardappelen over in een schaal en besprenkel ze met truffelolie, de bieslook en versgemalen peper.
  5. Snijd de eieren in stukken en serveer ze met de ham bij de asperges en aardappelen.

Ingrediënten

2 personen

500 gram witte asperges geschild

500 gram nieuwe aardappels gewassen, in stukken, met schil, schoongeboend
zoals
Opperdoezer ronde (naar smaak toevoegen)

4 eieren

2 eetlepels truffelolie

1 eetlepel verse bieslook gesnipperd

150 gram rauwe ham in dunne plakjes

Ingrediënten

Voor 2 personen

8717662025693 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Röstirondjes product photo
g'woon Röstirondjesg'woon voorgebakken rostirondjes 600 gr1,35
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
80481508 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe ham product photo
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe hamTop! van Coop Kleintje authentiek rauwe ham1,69
Alternatief
3

Niet beschikbaar

Opperdoezer ronde
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
625
Koolhydraten
55
Vetten
26
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
39
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0