0
Winkelmand

Wittechocoladetruffels met limoen en pistache

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de boter met de slagroom in een steelpan en schenk over de chocolade. Roer tot de chocolade is gesmolten en goed met de slagroom is gemengd. Voeg de limoenrasp toe en laat afgedekt 2 uur opstijven in de koelkast.
  2. Maak met 2 theelepels kleine balletjes van de chocolade. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan.
  3. Schep de nootjes op een bordje en rol de chocoladeballetjes erdoor.

Ingrediënten

50 gram boter

150 milliliter slagroom

400 gram witte chocolade in stukjes

1 limoen rasp

50 gram ongezouten pistachenoten zeer fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
4
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
10
Vetten
10
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0.1
Suiker
0