0
Winkelmand

Wittechocoladetruffels met limoen en pistache

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de boter met de slagroom in een steelpan en schenk over de chocolade. Roer tot de chocolade is gesmolten en goed met de slagroom is gemengd. Voeg de limoenrasp toe en laat afgedekt 2 uur opstijven in de koelkast.
  2. Maak met 2 theelepels kleine balletjes van de chocolade. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan.
  3. Schep de nootjes op een bordje en rol de chocoladeballetjes erdoor.

Ingrediënten

50 gram boter

150 milliliter slagroom

400 gram witte chocolade in stukjes

1 limoen rasp

50 gram ongezouten pistachenoten zeer fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
4
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
10
Vetten
10
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0.1
Suiker
0