0
Winkelmand

Wokschotel van kipstuckjes met mango en noedels

Dit eenvoudige wokgerecht met noedels, vegetarische kipstuckjes en sweet en sour woksaus wordt nog lekkerder met de zoete smaak van verse mango!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in grove blokjes.
  2. Pluk de blaadjes koriander.
  3. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en kruid met een snufje zout.
  4. Verwarm in een wokpan een scheutje zonnebloemolie en wok er op hoog vuur de kipstuckjes in tot ze mooi beginnen te kleuren.
  5. Voeg de wokgroente toe, bak enkele minuten en voeg de mangoblokjes toe.
  6. Blus af met de woksaus, voeg de noedels toe en schep het geheel goed door elkaar.
  7. Kruid eventueel met zout en peper.
  8. Schep in diepe borden en garneer met de cashewnoten en de blaadjes koriander.

Ingrediënten

4 personen

320 gram Vegetarische Kipstuckjes van De Vegetarische Slager

600 gram Chinese wokgroenten

1 mango

400 gram ready to wok noedels

1.5 flesjes woksaus sweet & sour

1 bakje verse koriander

4 eetlepels cashewnoten

1 scheutje zonnebloemolie

1 versgemalen peper

1 zout

Ingrediënten

Voor 4 personen

De Vegetarische Slager Vegetarische kipstuckjes product photo
De Vegetarische Slager Vegetarische kipstuckjes4,09
2
Wokgroenten Chinese stijl product photo
Wokgroenten Chinese stijl1,99
Alternatief
2
EAT ME Mango product photo
EAT ME Mango1,79
Alternatief
1
Sum & Sam Noedels Ready To Wok product photo
Sum & Sam Noedels Ready To Wok1,80
Alternatief
2
Conimex Woksaus sweet & sour product photo
Conimex Woksaus sweet & sour1,99
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse koriander1,19
Alternatief
1
g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouten1,79
Alternatief
1
 product photo
zonnebloemolie
Alternatief
Verstegen Witte peper product photo
Verstegen Witte peper2,89
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen Zeezout2,55
Alternatief
1

Alternatief