0
Winkelmand

Worstenbroodjes

Probeer ook eens deze heerlijke worstenbroodjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer de saucijzen 5 minuten in een laagje kokend water. Laat ze afkoelen en drogen op keukenpapier.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het deeg in vier gelijke stukken, besmeer deze met een beetje mosterd en bestrooi met de bosui.
  3. Leg op elk stuk deeg een worstje en rol het deeg eromheen.
  4. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk ze met een beetje ei.
  5. Bak de worstenbroodjes in circa 10 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.

Ingrediënten

4 personen

4 rundersaucijzen

340 gram croissantdeeg koelvers, blik

1 eetlepel grove mosterd

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rundersaucijs fijn 4 stuks product photo
Rundersaucijs fijn 4 stuksCoop Rundersaucijs fijn 4 x 100 gram2,99
Alternatief
1
Danerolles Croissants classic 6 stuks product photo
Danerolles Croissants classic 6 stuksVers gekoeld deeg om te bakken voor 6 croissants. Maak snel en eenvoudig home made lekkers met het verse deeg. Van croissant tot chocobroodje, van hartige maaltijd tot borrelsnack! Bevat 6 porties.1,94
Alternatief
2
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
32
Vetten
21
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0