0
Winkelmand

Worstjes met sjalot-appelsaus

Probeer eens deze worstjes met verrukkelijke sjalot-appelsaus uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de worstjes op de barbecue. Verhit intussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de sjalot. Voeg de appel en basterdsuiker toe en bak 5 minuten. Voeg de bloem toe en bak 2 minuten mee.
  2. Voeg de mosterd en bouillon toe en kook tot de saus is ingedikt. Leg de rucola op borden en verdeel de worstjes erover. Lepel de saus erover en serveer direct.

Ingrediënten

8 chipolataworstjes
of
8 saucijzen

2 eetlepels olijfolie

3 sjalotjes in ringen

1 appel in stukjes

1 theelepel bruine basterdsuiker

1 theelepel bloem

1 theelepel mosterd

250 milliliter rundvleesbouillon van 0.5 tablet

75 gram rucola

Ingrediënten

Voor 0 personen

Runderchipolata product photo
RunderchipolataCoop Runderchipolata 8 x 40 gram3,49
1
Varkenssaucijs fijn 2 stuks product photo
Varkenssaucijs fijn 2 stuksCoop Varkenssaucijs fijn 2 x 100 gram1,89
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuikerVan Gilse Donkere Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,89
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1

Alternatief