0
Winkelmand

Wortelblondies met roomkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Klop de boter los met de suiker. Voeg het ei toe en klop tot een egaal mengsel.
  2. Voeg het bakmeel en de speculaaskruiden toe en roer kort tot een glad beslag. Schep de wortel erdoor en schep in de vorm.
  3. Klop de eidooier en sinaasappelrasp door de roomkaas. Lepel dit mengsel op het beslag en trek een lepel door het beslag voor een swirl.
  4. Bak in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen en snijd in stukken. Lekker met glazuur.

Ingrediënten

125 gram boter gesmolten

150 gram lichtbruine basterdsuiker

1 ei

120 gram zelfrijzend bakmeel

1.5 theelepels speculaaskruiden

100 gram winterpenen geraspt

1 eidooier

1 sinaasappel rasp

100 gram roomkaas

Ingrediënten

Voor 0 personen

8719200018105 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrij product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrijKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
1
Verstegen Mix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Mix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
30
Vetten
17
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
4
Vezels
1
Zout
0.4
Suiker
0