0
Winkelmand

Wortelhummus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Stoom de winterpeen in circa 8 minuten gaar. Pureer de wortel glad met de kikkererwten, komijn, knoflook, het citroensap en sesamzaad.
  2. Giet langzaam al purerend de olijfolie erbij. Breng de hummus op smaak met zout en peper. Serveer met Turks brood.

Ingrediënten

4 personen

150 gram winterpenen geschild, in stukken

400 gram kikkererwten blik

1 theelepel komijnzaad
of
1 theelepel komijnpoeder (djinten)

1 teentje knoflook

2 eetlepels citroensap

4 eetlepels sesamzaad

100 milliliter olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2
g'woon Kikkererwten product photo
g'woon Kikkererwteng'woon Kikkererwten 200gr0,79
Alternatief
2
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief