0
Winkelmand

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de kabeljauwfilet met de kruiden. Verwarm de bonen zonder te koken en giet af.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de visblokjes aan een kant lichtbruin. Schep ze met een spatel voorzichtig om en bak de andere kant lichtbruin.
  3. Rooster de wraps in een droge, hete koekenpan. Bestrijk ze aan een kant met zure room. Verdeel de ijsbergsla erover en leg daarop de vis.
  4. Rol op tot een wrap en bestrijk de bovenkant met de salsa. Serveer met de rest van de salsa, de bonen en de guacamole.

Ingrediënten

4 personen

400 gram kabeljauwfilets in blokjes, ontdooid

2 theelepels tacokruiden

1 blik kidneybonen

3 eetlepels zonnebloemolie

4 tortillawraps

125 milliliter zure room

200 gram ijsbergsla in smalle reepjes

1 potje salsasaus

1 potje guacamole

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kabeljauwfilet product photo
KabeljauwfiletCoop kabeljauwfilet 260g tray5,99
Alternatief
2
g'woon Kidneybonen product photo
g'woon Kidneyboneng'woon Kidneybonen 400gr0,66
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,59
Alternatief
1
Bandero Tortilla wraps 25 cm 6 stuks product photo
Bandero Tortilla wraps 25 cm 6 stuksBandero Tortilla wraps 25 cm 6 stuks0,92
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
IJsbergsla  naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 200 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Banderos Salsa fajita saus product photo
Banderos Salsa fajita sausBanderos Salsa fajita saus1,19
Alternatief
1

Niet beschikbaar

tacokruiden
Geen product gevonden
guacamole
Geen product gevonden

Alternatief