0
Winkelmand

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de kabeljauwfilet met de kruiden. Verwarm de bonen zonder te koken en giet af.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de visblokjes aan een kant lichtbruin. Schep ze met een spatel voorzichtig om en bak de andere kant lichtbruin.
  3. Rooster de wraps in een droge, hete koekenpan. Bestrijk ze aan een kant met zure room. Verdeel de ijsbergsla erover en leg daarop de vis.
  4. Rol op tot een wrap en bestrijk de bovenkant met de salsa. Serveer met de rest van de salsa, de bonen en de guacamole.

Ingrediënten

4 personen

400 gram kabeljauwfilets in blokjes, ontdooid

2 theelepels tacokruiden

1 blik kidneybonen

3 eetlepels zonnebloemolie

4 tortillawraps

125 milliliter zure room

200 gram ijsbergsla in smalle reepjes

1 potje salsasaus

1 potje guacamole

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kidneybonen product photo
g'woon Kidneyboneng'woon Kidneybonen 400gr0,57
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Banderos Tortilla wraps original product photo
Banderos Tortilla wraps originalBanderos Tortilla Wraps 6 Stuks 370 g0,92
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
IJsbergsla  naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 200 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
8710624299903 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

tacokruiden
Geen product gevonden
guacamole
Geen product gevonden

Alternatief